مواد لازم :

شکر 6 لیوان
اب 5 لیوان
دارچین
کمی زعفران
سیب گلاب دو کیلو

طرز تهیه :
اب و شکر رو میرایم تا بجوشه وقتی جوشید چوب دارچین رو بهش اضافه میکنیم و پوست سیب هایی رو که گرفتیم داخل شربت میریزیم. 

بعد شربتمون که غلیظ شد پوست سیب و چوب ارچین رو برداشته و زعفرون دم کرده رو بهش اضافه میکنیم .
پوست سیب باعث میشه که مربامون کمی غلیظ تر بشه و عطر زیادتری داشته باشه .


سیب ها رو اضافه کرده و میزاریم تا بجوشه و کاملا بپزه تقریبا 45 دقیقه کافیه . البته با حرارت متوسط 


بعد از سرد شدن دو روز میزاریم با در باز تو یخچال بمونه بعد تو شیشه ریخته و نگهداریش میکنیم .