1001 لذت

1001 لذت - ژله سورپرایز رولتی

سیما
1001 لذت

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

ژله سورپرایز رولتی



ژله بلوبری یا ابی 2 بسته
ژله البالو 1 بسته
شیر 1 لیوان
مارشمالو 4 بسته
اب 2 لیوان


طرز تهیه :


مارشمالو ها رو به تکه های کوچولو تقسیم میکنیم .



سینی رو که میخواهیم ژله رو توش بریزیم چرب میکنیم بهتره از ی سینی مستطیل کوچولو استفاده کنیم .
ژله های بلوبری مونو با یک و نیم لیوان با حرارت کم میزاریم تا ژله توی اب حل بشه . میزاریم تا سرد بشه البته بیرون یخچال چون اگه توی یخچال بزاریمش میبنده .

مدام هم میزنیم تا زودتر سرد بشه . وقتی سرد شد یه لیوان سر خالی شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .

دقت کنین که ژله باید سرد باشه والا شیر میبره و نمیتونین کاری براش بکنبن .


حالا قالبی رو که میخواهیم توش ژله رو درستش کنیم کمی خیس میکنیم و کمی از ژله ابی رو توش میریزیم حدود دو سانت از کف قالب رو پرکنه . بعد میزاریمش توی یخچال تا ژله ببنده .
مابقی ژله ابی بیرون یخچال میمونه .




تو فاصله ای که ژله ابی مون ببنده ما ژله البالو رو با نصف لیوان اب میزاریم روی حرارت تا ژله تو اب حل بشه .
وقتی تموم ژله توی اب حل شد و محلول شفافی بدست اومد مارشمالو ها رو توش میریزیم و هم میزنیم تا اونها هم توی ژله حل بشن .







بعد از اون میریزیم تو سینی که از قبل چرب کرده بودیم و مدت 10 تا 15 دقیقه میزاریم توی یخچال .

بعد از توی یخچال در میاریم و از طرف عرض مستطیل به سه قسمت تقسیم میکنیم . بعد شروع میکنیم به رول کردن .



رول اول که تموم شد میزاریم روی قسمت دوم و با هم رول میکنیم .
به این ترتیب ژله میانی مونو حاضر میکنیم .




ژله ابی بسته شده توی یخچال رو بیرون میاریم و رولت مارشمالومونو رو وسطش میزاریم و مابقی ژله ابی رو روش میریزیم . و میزاریم تا توی یخچال ببنده .



اینم برش خوردش :
شما سعی کنین قبل از رول کردن اولش رو صاف کنین . وسطش اینجوری دیده نشه .







تاريخ : دوشنبه چهارم اردیبهشت 1391 | 19:36 | نویسنده : سیما |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.