مواد لازم :

تخم مرغ ۲ عدد

پودر شکر ۱ لیوان

ماست نصف لیوان

شیر نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شکلات تلخ ۷۰٪  رنده  شده نصف لیوان

پودر کاکائو ۴ ق غ

پکینگ پودر ۱ بسته ۱۰ گرمی

وانیل ۱ بسته ۵  گرمی

دارچین نصف ق چ

ارد ۲ لیوان

طرز تهیه :

ارد - پکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم.

فر را با ۱۷۰ درجه گرم میکنیم .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا حباب روش پیدا بشه و بعد شیر - ماست - روغن مایع -

وانیل و پودر کاکائو را علاوه میکنیم و با هم زن میکس میکنیم .بعد از ارد الک شده ابتدا ۳ ق غ

میریزیم تو مواد و بعد هم میزنیم بعد از این مواد ۱ لیوان جدا کرده و کنار میگذاریم و بعد تما

م ارد و شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط بشن . قالب مورد

 نظر را چرب کرده و ارد میپاشیم بعد موادمونو توش میریزیم و میزاریم تو فر تا بپزه ۲۰ دقیقه

 اول در فر رو باز نمیکنیم وبعد با چنگال امتحان میکنیم و از پختنش مطمئن بشیم تقریبا ۴۰ دقیقه

 وقت لازم داره بعد از پخت روشو با چنگال ۱۰ -۱۵ تا سوراخ ایجاد میکنیم و اون یک لیوان از

 موادی رو  که برداشته بودیم همونطور رو ی کیک داغ میریزیم و صبر میکنیم تا سرد بشه و بعد

روشو با پودر نارگیل تزیین میکنیم .

 

 

+ نوشته شده در  شنبه نهم بهمن 1389ساعت 10:54  توسط سیما  |